FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Al onze Nautilus Diving Center foto's op een rijtje
Nautilus Diving Center. Het lokale weer in Marmaris

Klik op het onderstaande plaatje voor lokale weersinformatie

CMAS cursusen
Nautilus Diving Center Marmaris Turkije - CMAS cursusenHet systeem van de CMAS Internationale Duik Certificaten bestaat om het duikers, die getraind zijn volgens de standaarden van de CMAS, mogelijk te maken hun kwalificaties herkenbaar te maken in alle landen over de hele wereld die lid zijn van de CMAS duik-familie.

Het is de bedoeling dat, ongeacht waar ter wereld een duiker getraind wordt, het voor deze duiker mogelijk is andere gebieden te bezoeken en geaccepteerd te worden als een duiker met de competenties en ervaring gelijk aan de standaarden van de Certificaten die deze duiker bezit.

De CMAS Internationale Duik Certificaten zijn het bewijs dat de houder ervan training heeft genoten volgens de standaarden van het betreffende Certificaat.

>klik hier voor meer info<

PADI cursusen
Nautilus Diving Center Marmaris Turkije - PADI cursusen
Ontsnappen naar een andere wereld. Als je duikt met perslucht word je meegevoerd naar een andere wereld met nieuwe kleuren, vormen, structuren, dieren en planten - een wereld waarin de rollen die je vervult - partner, moeder, vader, vriend, vriendin- een nieuwe dimensie krijgen. Word sportduiker en ontsnap naar een vredige plek waar je tot rust komt en je inspiratie kunt opdoen.

Ontdekken van nieuwe plekken. Met perslucht krijg je de vrijheid de onderwaterwereld te ontdekken, van historische scheepswrakken en ongerepte riffen tot de mysteries van de zanduitgraving bij jou in de buurt. Word sportduiker en ontdek wat je hebt gemist.

Ondervinden van een band met de natuur; een gevoel van vrijheid en van verandering. Door te duiken krijg je een band met de natuur. Het dompelt je onder in een nieuwe omgeving met nieuwe ervaringen. Het verandert voor altijd je visie op het leven. Word duiker en verander jezelf.

>klik hier voor meer info<