FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Nautilus Diving Center. Natuurlijk ook voor de bubblemaker cursus

 

 

Al onze Nautilus Diving Center foto's op een rijtje
Nautilus Diving Center. Het lokale weer in Marmaris

Klik op het onderstaande plaatje voor lokale weersinformatie

Duiken bij Nautilus Diving Center
Nautilus Diving Center, Stijle wand duiken
Twee introductieduiken beide tussen de 20 en 30 minuten. Allereerst krijgen de beginnende duikers volledige instructie over het gebruik van de duikuitrusting, onderwatertekens, en zwemtechnieken. Zij zullen 2 duiken maken, beide tussen de 20 en 30 minuten in groepjes van 2, onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Beginnende duikers krijgen de kans een onderwaterfoto te laten nemen. Ook kunnen ze een duikcertificaat kopen, als bewijs dat ze 2 duiken hebben gemaakt bij een geauthoriseerde CMAS duikschool /Padi resort.
De twee gevorderde duiken zijn beide totdat de lucht op is, of anders minimaal 45 minuten. De gevorderde duikers zullen in groepen duiken waarin het niveau van de duikers ongeveer gelijk. Er is geen minimum of maximum aan de duikgroepen. De gevorderde duikgroepen worden altijd begeleidt door een of twee gekwalificeerde instructeurs. Ook de gevorderde duikers krijgen de kans een onderwaterfoto te laten nemen.


Allereerst halen we u 's ochtens op vanaf uw hotel met onze minibus-service.
De ophaaltijd ligt tussen 8.30 en 10.00 uur 's ochtends. Om 10.00 uur varen we uit naar onze eerste duikplek. Onderweg naar de eerste duikplek krijgen de beginnende duikers volledige instructie voor hun introductie duiken en kunnen de gevorderde duikers hun duikuitrusting kiezen en zich klaar maken voor hun eerste duik. Bij de eerste duikplek aangekomen zullen de gevorderden eerst het water ingaan samen met 1 of 2 instructeurs om hun eerste duik te maken. Daarna maken we het programma voor de beginnende duikers bekend en de groepen beginners zullen hun eerste duik gaan maken. Beginners duiken in groepjes van twee, onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur.

Als de eerste duik gemaakt is serveren we u een warme lunch en we varen naar de tweede duikplek waar het programma gelijk is aan het ochtendprogramma.

Nautilus Diving Center, ZonnedekAls u geboekt heeft als niet-duiker kunt u natuurlijk zwemmen in het kristal heldere en warme water. Als u de gehele dag een masker en snorkel voor uzelf wilt, kunt u deze meebrengen of er een kopen op onze boot. Heeft u geen zin om te zwemmen, geen probleem. Onze boot heeft een heerlijk groot zonnedek. Als alle duikers klaar zijn met de tweede duik, is er altijd wat tijd over om te zwemmen en te snorkelen voordat we terug naar Marmaris varen. Als we in de haven zijn gearriveerd, bieden we u weer aan u terug naar het hotel te brengen.

Aan boord
Nautilus Diving Center. Murenen. Klik voor vergroting
Bij de prijs inbegrepen:

- 2 duiken
- gehele duikuitrusting
- warme lunch
- volledige instructie
- volledige verzekering
- vervoer
Niet inbegrepen:

- drinken, chips,
ijs, sigaretten, etc
- onderwater dvd
- duik certificaat